Recomandari animate la Minimax in luna noiembrie

Chiar am avut o discuţie pe un grup de mame (da, stau pe două grupuri de mame) legat de animaţii şi cât de urâte sunt animaţiile din ziua de azi versus cele din copilăria noastră. Deşi iubesc animaţiile vechi şi datorită lor am început acest blog, nu pot susţine ideea ca animaţiile noi sunt urâte. Întotdeauna au fost şi animaţii proaste! Nu e vreo noutate.

Ca să susţin acest lucru, uitaţi mai jos grila de noiembrie a canalului Minimax.

In luna noiembrie, Minimax ii invita pe cei mici sa urmareasca povestile captivante si prietenoase ale iepurasului Bing, iar impreuna cu maimutica buclucasa din serialul” Maimu vede, Maimu face” se vor distra urmarindu-i indicatiile in arta imitatiei. Episoadele noi ale serialului” Lego- Prietenele din Heartlake City” vin sa demonstreze cat de importanta este prietenia.
In Maratonul de luni de la Minimax, multe dintre personajele indragite vor fi prezente de dimineata pana la ora 17:00 si in weekend de la ora 9:30 pana la 11:00, Blocul Tematic este dedicat cailor.

Maimu vede, Maimu face 02
PREMIERA: 12.11.2015 ora 06:35

Cu eroii adevărați și figurile animate din Parada maimuțelor, poți deveni și tu un mare maestru al imitației. Fiecare episod ne prezintă câte un animal, pentru ca apoi să le imităm, să dansăm cu ele și în final să cântăm împreună în adâncul junglei, în deșert sau la Polul Nord. Nimeni nu poate sta liniștit pe loc, uitându-se la Parada maimuțelor. Imitarea animalelor este nemaipomenit de distractivă. Atenție! Ritmul îi poate antrena și pe adulți!

Monkey and Dog

Lego- Prietenele din Heartlake City (cu episoade noi)
PREMIERA: 04.11.2015 ora 19:00

Cât de importantă este prietenia? Noii noștri protagoniști vă vor ghida în Heartlake City, unde puteți intra în casele lor, puteți afla mai multe despre hobby-urile și distracțiile lor preferate. Deși cele cinci prietene au preocupări diferite, ele organizează multe programe comune. Vino cu noi și fii membrul acestei echipe fantastice, petrecându-ți ceva timp în inima orașului Heartlake City.

LEGO Friends

Bing (cu episoade noi)
PREMIERA: 04.11.2015 ora 06:50

Iepuraşul Bing este un personaj adorabil şi căpos, care întâmpină provocările grădiniţei, cum ar fi îmbrăcarea, luarea micului dejun şi plimbările în parc, într-un stil special şi simpatic, cu un bun simţ al umorului. Iepuraşul Bing ne oferă o poveste voioasă şi prietenoasă, captivantă şi unică. Cu siguranţă va fi preferatul copiilor mici.

Bing 1

MARATON – în fiecare luni
Bloc Tematic: CAII – în weekend între 9:30-11:00

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back