Recenzie Thor Zeul Tunetului #4

De departe cel mai întunecat numar al seriei Thor Zeul Întunericului, numărul 4 ne plimbă iar printre cele trei timelines iar bătălia dintre Thor şi Ucugaşul de Zei este mai aprigă ca oricănd. Optimismul şi infatuarea lui Thor îl părăsesc complet în acest număr şi lasă locul unei deznădejdi perfect surprinse de Jason Aaron şi Esad Ribic.

Thor4

Noul număr este şi mai generos cu informaţii decât cele precendente iar povestea măcelarului de zei se conturează din ce în ce mai bine. Avem şi un personaj nou, pe Shadrak, un zeu lăsat în viaţă de către măcelar şi care se alătură lui Thor. Mi-ar fi plăcut ca personajul să fie uşor mai bine dezvoltat, dar aştep să văd ce se întâmplă în următoarele numere.

Thor4a

Coloristic vorbind numărul 4 este ceva mai cald, mai luminos, semn clar că povestea se apropie de sfârşit. Accelerarea poveştii, culorile mai saturate şi dialogul mai detaliat şi bogat semnalează că acesta este penultimul număr al seriei, din păcate. Sunt foarte curioasă cum vor incheia triunghiul temporal şi dacă vom afla mai multe detalii despre motivul pentru care Gorr ucide alţi zei.

Thor4b

Puteţi achiziţiona acest număr, ca întotdeauna, de pe site-ul Lex Hobby Store.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back