Recenzie Iron Man #3

După două numere în care ochii mei au fost agasaţi de imaginile trace-uite după poze, pentru care Greg Land este faimos, am reuşit să parcurg numărul trei din Iron Man făcând abstracţie de această caracteristica a lui. Yey!

iron man1

Tony Stark pleacă să distrugă virusul Extremis şi este bântuit, în acelaşi timp, de memoria fostei lui colege, Maya Hansen, care a fost omorâtă de acest virus. Combinaţia de glume a la Robert Downey Junior şi povestea cam previzibilă, fac acest număr uşor de citit, dar puţin dezamăgitor. Totul pare grăbit, ideea armurii invizibile nu este destul exploatată şi nici întâlnirea cu Vibro, Firebrand şi Laserul Viu (Living Laser). Când acţiunea începe, în sfârşit să fie interesantă, povestea devine lacrimogenă şi se termină. :/

iron man2

Nici nu ştiu ce să zic despre această serie. Nu mă pot lega de ea, ca să zic aşa. Îi tot acord şanse după şanse şi…şi… Nu ştiu. Nu este ce mi-ar plăcea să fie. Îii lipseşte ceva. Flerul, acţiunea mai complicată, ceva… Să vedem cum o să fie numărul 4.

Pănă atunci însă, o mică corecţie: Nu există “să te explici“. Pagina 22.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back