Episoade DC Super Hero Girls

DC Entertainment vrea să intre mai mult pe piața merchadise-ului care este acum condusă de Marvel așa că a lansat de curând o nouă serie de păpuși, figurine și desene animate denumită DC Super Hero Girls.

dc superhero girls

Wonder Woman, Poison Ivy, Harley Quinn, Batgirl, BumbleBee și Katana sunt personajele principale ale acestei serii menite să atragă publicul tânăr feminim în lumea super eroilor. Personal ideea mi se pare slabă. Dacă ești fată îți plac super eroii numai dacă arată și se comportă ca niște prostuțe de liceu? Nu vreau să sun ca o feministă extremistă, dar chiar mi se pare ridicolă ideea ca Harley Quinn, de exemplu, este o adolescentă zăpăcită și drăgălașă. Nu știu… Chiar mi se pare ciudat să văd aceste personaje în această postură de adolescente cu alură de gâsculițe.

Să vedem cum va evolua ideea. Deocamdată, pe lângă seria animată, Mattel va produce o serie de păpuși și una de figurine, LEGO va lansa mai multe seturi, iar Random House Children’s Books se va ocupa de publicarea mai multor cărți.

Sincer, cum vi se pare ideea?

Tag-uri:

  • Florin Alexe

    Papusile sunt foarte frumoase! Noi le-am luat deocamdata pe Harley Quinn si Wonder Woman. Sunt extrem de bine realizate si speram, cand mai strangem ceva banuiti, sa facem toata colectia :)

  • AdaBd

    Foarte drăguț. V-am șters însă linkul. Sper că înțelegeți de ce.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back