Marvel Comics vine in Romania

Începând cu data de 15 iulie 2015, Lex Hobby Store va aduce pe piața din România 3 titluri de reviste de benzi desenate de la Marvel. Astfel pasionații de filme cu super eroi cât și fanii universului Marvel vor avea acces, în premieră, la benzile desenate originale cu 3 personaje super amuzante care au milioane de fani în întreaga lume.
Lex Comics va fi numele editurii care va aduce pe piața românească aceste 3 titluri de reviste de benzi desenate de la Marvel. Cele 3 personaje sunt nimeni alții decât Iron Man, Thor și celebrul Deadpool. Fie că ești fanul carismaticului Tony Stark, dacă Asgardul este destinația ta preferată în materie de benzi desenate sau dacă îți place Deadpool pentru caracterul său pus întotdeauna pe glume, vei avea ocazia să găsești aceste 3 titluri de benzi desenate de la Marvel pe http://www.lexshop.ro cât și în rețeaua de distribuție națională ce cuprine: Inmedio, Cărturești, Librarium, eMag.ro, elefant.ro cât și alte magazine de specialitate și librării.
Revistele de benzi desenate vor fi disponibile la prețul de 7,9 Lei cu o periodicitate lunară iar persoanele interesate pot face încă de pe acum precomandă pe siteul www.lexshop.ro, urmând ca după publicare să apară și abonamentele lunare pe același site.

Sigla anunt

Tot ce pot spune este WOOHOO! Mi se pare o modalitate excelentă de a atrage cât mai mulţi adolescenţi şi copii în lumea benzilor desenate şi a populariza un domeniu care, până aucm ceva ani, era doar la nivelul de nişă underground. De abia aştept să apară primele numere şi de abia aştept ca fiul meu să crească ca să pot să-i fac cadou primele numere apărute pe piaţa din România.

Priemel benzi desenate Marvel in limba romana

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back