Ca de Dragobete

usagi_mamoru_kiss

Cred ca am mai zis candva lucrul asta dar nu strica sa ma repet: De ce sa folosim sarbatorile altora cand le avem pe ale noastre?
Aceasta intrebare fiind pusa (si neasteptand raspuns la ea :P) zic sa ne reamintim cateva cupluri care ne-au facut copilaria, adolescenta si tineretea mai frumoase. Asta pentru ca tot e Dragobetele … care saruta fetele ;))

Usagi si Mamoru
Ca tot suntem in febra Sailor Moon Crystal, hai sa revedem scene din prima serie Sailor Moon. Trebuie sa recunosc ca desi in mare parte a animeului Usagi este oricum mai putin o fata care sa indemne baietii la visare, totusi scenele romantice dintre cei doi au fost un adevarat deliciu.

Lady Oscar si Andre
Cate lacrimi a stors si cate batiste a udat povestea de dragoste dintre Oscar si Andre, cred ca nimeni nu stie. Poate mai multe ca orice alta poveste. Personal, n-am fost in categoria celor care au lacrimat dar tare mi-am dorit sa fiu ca Oscar.

Sandybell si Mark
Nu stiu daca s-a intamplat la fel cu alte serii shojo, dar stiu cu siguranta ca Hello Sandybell a placut deopotriva fetelor si baietilor, iar multe fete visau un iubit ca Mark (pana si colega Ada intra in categria asta ;)) ).

Candy si Terry
Parca nici nu vreau sa-mi amintesc prin cate incercari au trecut cei doi si cum de fiecare data ma gandeam daca in final vor reusi sa fie impreuna. O poveste de dragoste care nu s-a terminat asa cum ne-am fi dorit dar….nu poti sa le ai pe toate in viata.

Georgie si Abel (si Arthur? si Lowell?)
Fata norocoasa Georgie PUNCT!

Acestea fiind scrise, ma retrag si poate, daca sunteti cuminti, de 1 Martie va arat si care sunt cuplurile mele favorite :D.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back