Trailer “Go! Princess Precure”

Am tot zis ca voi scrie cateva despre noul anime al francizei Pretty Cure (Purikyua), dar m-am tot luat cu altele si uite ca in doar cateva zile va alea loc premiera seriei “Go! Princess Precure“.

Go Princess Precure7

Pentru cei care nu stiu, Pretty Cure este un mahou shoujo realizat de catre Toei Animation in colaborare cu Asahi Broadcasting CorporationPersonajele principale sunt niste fete de gimnaziu care se pot transforma in diversi luptatori de legenda datorita unor obiecte magice. Evident, ele isi folosesc puterile magice pentru a lupta contra creaturilor malefice si sunt ajutate, in aceasta batalie, de catre o multime de fiinte magice si bune.

Seria de fata este cea de a 12-a, prima, Futari wa Pretty Cure, fiind lansata in 2004. Mai jos aveti imagini cu personajele principale.

Haruka Haruno este o eleva de la Noble Academy care viseaza sa devina o printesa. Transformandu-se ea devine printesa Cure Flora.
Go Princess Precure2

Minami Kaidō este si ea eleva la aceeasi scoala ca si Haruka, cu un an mai mare, si este si presedinta consiliului de elevi. Cand se transforma ea devine Cure Mermaid.
Go Princess Precure3

Kirara Amanogawa este fashionista clasei si transformata ea devine Cure Twinkle.
Go Princess Precure4

Pafu este una dintre zanele din Hope Kingdom care a venit in cautarea Printeselor Precures.
Go Princess Precure5

Aroma este fratele lui Pafu.
Go Princess Precure 8

Prince Hope Grand Kanata este, evident, printul cel frumos din the Hope Kindom.
Go Princess Precure6

In trailerul de mai jos o puem vedea pe Kirara Amanogawa cum se transforma in Cure Twinkle.

Nu stiu daca voi apuca sa urmaresc cap-coada noua serie (am ramas in urma si cu Sailor Moon Crystal…), dar recomand cu drag aceasta franciza atat iubitorilor de mahou shoujo cat si parintilor de fetite. Este o serie numai buna de urmarit cu cei mici.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back