Funny anime moments: Inuyasha

inuyasha-banner
Asa cum ziceam mai devreme: I’m back with a boom! ;)) Sau poate ar fi mai bine sa zic cu … un ras sanatos?

Zilele astea am hotarat sa ma apuc de o alta franciza shonen pe care am tot evitat-o, la fel cum am facut cu Naruto, si tot uitandu-ma la episoade cu multe momente haioase mi-a venit ideea de a va prezenta cel putin saptamanal, daca nu mai des, momente haioase din animeuri. Sa nu credeti ca va fi vorba doar de animeuri care au eticheta de “comedy” pentru ca nu va fi cazul. Sunt multe serii care au personaje comice responsabile cu portia de ras dar in egala masura sunt multe serii care folosesc momente comice pentru a scapa de incordarea pe care de obicei ti-o provoaca scenele de lupta sau de suspans.

Am cumpanit mult vis-a-vis de primul anime cu care ar trebui sa incep aceasta serie de posturi dar oricat am incercat sa rezist tentatiei m-am oprit tot la “the demon-dog of my life” :”>

Care este primul lucru pe care trebuie sa-l invete un caine? Sa stea. Ca ii zici “sezi” sau “stai” sau “sit” sau “osuwari” important este sa stea si Inuyasha, vrea nu vrea, sigur sta cand ii zice Kagome :)))))
O mica mostra din patimile lui Inuyasha.

Tag-uri:

  • I had a crush on Inuyasha! Si cred ca inca am :))

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back