Filmul “Ghost in the Shell” se lanseaza in…

De ceva vreme tot auzim stiri si zvonuri despre filmul live action “Ghost in The Shell” iar astazi Walt Disney Pictures a anuntat data fianala de lansare a lui. Pe 14 aprilie 2017, filmul regizat de catre Rupert Sanders si produs de catre DreamWorks Pictures, ne va invada cinematografele avand-o pe Scarlett Johansson in rolul lui Motoko Kusanagi.

Ghost in The Shell

Acum, ca sa fiu perfect sincera, nu am urmarit cu pasiune acest anime. Nu dati cu rosii! Nu le pot urmari pe toate. Cu toate acestea parca am o mica strangere de inima cand vine vorba de distribuirea lui Scarlett in acest film. Nu stiu… Pare putin fortat desi ea si-a dovedit talentele de bad-ass in The Avengers.

Fanii “Ghost in the Shell” ce zic? Vrem sa stim si parerea voastra.

Tag-uri:

 • Stefan Eremia

  Ouchie, mai nimic nu suna bine legat de stirea asta, dar este posibil ca Scarlett sa faca treaba buna, regizorul ma ingrijoreaza, foarte putina experienta si experienta pe care o are este Snow White and the Huntsman #yikes

 • Singura mea problema e Scarlett Johansson, ok ca actrita e ok dar, in rolulu lui Motoko n-o pre vad adica sigur e bad-ass in filmele din MCU si in Lucy, dar personajul principal parca era asiatic

 • kmeleon

  Poate sunt eu prea subiectiva in privinta francizelor asiatice dar nu cred ca americanii ar trebui sa se atinga de ele. Trecand totusi peste asta, as fi fost cat de cat impacata daca ar fi ales o actrita asiatica pentru rol. Uite pe cine as fi vazut eu intr-un rol de genul asta:
  https://www.youtube.com/watch?v=vdnSy7Se2Ts

 • Pesimismul meu incurabil spune ca va fi….un dezastru. I-au lasat grav inspiratia,, iar Scarlett ca Motoko? You`re kidding! sunt total de acord cu kmeleon: hands off , american dudes!!!! Japs have style, you don`t !

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back