Coperta si trailer “Batman vs. Robin”

Saptamâna trecută WB Animation a lansat primul trailer al noii animaţii DC “Batman vs. Robin“, cel de al 23-lea film animat din universul DC. Inspirat din arcul “Batman: The Court of Owls”, el continuă povestea din filmul “Son of Batman“, apărut anul trecut.

Filmul se va lansat direct pe DVD şi Blu Ray pe 14 aprilie 2015, iar mai jos puteţi vedea artworkul copertei.

Batman-vs-Robin-box-art

Sinopsis oficial: Umbrele din Gotham City nu sunt un loc pentru un copil, dar Damian Wayne nu este un copil obișnuit. Acum, purtând mantia lui Robin, el deschide, cu îndrazneală şi incapatanare, căi periculoase alături de tatal sau. În timp ce investigheaza o scena a unei crime, Robin intalneste o figură misterioasă, Talon, care îl conduce pe un drum al vietii prin mijlocul unei societăți secrete din Gotham, cunoscute sub numele de Curtea de Bufniţe/Court of Owls. E o călătorie periculoasă, care îi va forța pe fiecare să se confrunte unul cu celălalt, fiecare reprezentând cel mai periculos adversar pentru celălalt. Bazat pe comicul de mare succes, Batman: Curtea de Owls, acest aventură plină de acțiune este una care fanii nu vor dori să o rateze!

Yey for DC Animation! Nu uitaţi însă că a apărut deja Justice League: Throne of Atlantis. Weekendul ăsta l-am rezervat vizionării lui. Revin cu impresii.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back