Sailor Moon Crystal primeste un al doilea sezon

Munca depusa de fanii Sailor Moon care au promovat noul anime Sailor Moon Crystal pe toate canalele posibile si care, constiinciosi, au urmarit seria pe site-urile oficiale, a contat mult atunci cand s-a luat decizia de a continua seria si cu un al doilea sezon.

Sailor Moon Crystal sezon 2

Imaginea de mai sus a fost prezentata la Animate Girls Festival ca fiind prima imagine din noul sezon ce ne va prezenta arcul Black Moon. Nu stim inca mai multe detalii, dar pe net circula si o imagine cu lista episoadelor care vor aparea in 2015. Noul arc va incepe pe 15 ianuarie 2015.

Sailor Moon Crystal sezon 2 episoade

Pana in 2015 insa mai avem ceva timp, asa ca fanii isi pot indulci asteptarea atat cu urmatoarele episoade, dar si cu CD-ul cu soundtrackul seriei care apare pe 24 decembrie, dar pentru care se face deja pre-order. Pentru alte informatii si discutii va asteptam si pe pagina Sailor Moon Romania.

Tag-uri:

 • Alexandra Ali

  Super! Chiar ma intrebam daca se va continua sau va ramane doar un remake. Imi place la nebunie noul design si abia astept, la fiecare 2 saptamani, un nou episod. Acum il urmaresc cu fiica mea, desi are doar un an si jumatate, pe cand eu cand l-am vazut prima data aveam vreo 7-8 ani :)) Trebuie invatata de mica ce e cultura :)))

 • AdaBd

  Hehe! Sa-ti traiasca. Al meu are 4 luni, dar anul viitor clar ne vom uita impreuna.

 • Alexandra Ali

  Sa iti traiasca flacaul! Desi nu credeam sa zic asta, la 4 luni, cu toate mesele (cele vreo 20), cu toate plansetele si restul ….parca stiam ca nu am cu cine sa ma inteleg :))) dar asa, incepe sa inteleaga si tot cum vrea ea sa fie :) oricum, e innebunita dupa desenele si cantecelele cu pisici ….ceva recomandari in afara de Ton si Jerry? :)

 • AdaBd

  Gay Purr-ee in mod clar! Este o opera de arta. Si eu am vazut animatia cand eram mica, inainte de ’89, impreuna cu parintii mei.

 • OMG OMG OMG OMG I cant` wait, OMG OMG!!! SI cam atata am de zis….Ah, ba da, mai am ceva: iar o sa ma calce pe nervi Chibiusa :)) !

 • AdaBd

  :)) Nu cred ca esti singura.

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back