Castigatorul premiului Cesar pentru cel mai bun lungmetraj de animatie in 2014 vine la Kinodiseea

Anul acesta festivalul pentru copii KINOdiseea aduce in premiera animatia “Loulou, l’incroyable secret” care a castigat premiul Cesar pentru cel mai bun lungmetraj de animație în 2014. Acesta concureaza anul acesta pentru Trofeul KINOdiseea si va avea parte de proiectii exclusive in cinema, in Bucuresti.

afis Kinodiseea

In competitia de lungmetraj international a celei de-a sasea editii KINOdiseea – Festivalul International de Film pentru Copii si Familie, care va avea loc intre 14 si 19 noiembrie, in Bucuresti, au fost selectionate 12 filme si animatii, proiectate in exclusivitate la Cinema Studio, Cinemateca Eforie si Cinema Pro.

Programul complet al celei de-a șasea ediții poate fi consultat pe kinodiseea.ro. Primele bilete s-au pus in vanzare, in avans, miercuri, 5 octombrie, online, pe www.eventbook.ro.

Loulou, lincroyable secret

Loulou, l’incroyable secret va fi proiectat in premieră pentru Romania si reprezinta cel mai recent lungmetraj de animație al faimoasei case de productie si graphic design franceze, Prima Linea Productions. “Ajutata de maiestria desenelor din creion si acuarele, si dialoguri istete cu care rezoneaza usor si adultii, animatia a reusit sa reactualizeze povestea lupului atipic Loulou si prietenul său iepurele Tom, personajele unor benzi desenate devenite cult in Franta” aprecia „Le Monde”.

Anul acesta, competitia va fi prezidata de un juriu de copii ales in urma unui concurs. Castigatorii care au trimis cele mai creative recenzii la filmele preferate vor avea parte de o experienta unica, de sansa de a urmari gratuit cele mai bune filme, de a cunoaste profesionisti din lumea filmului si de a se bucura de numeroase surprize.

Intrarea la proiectiile din timpul zilei este gratuita, iar doar pentru acestea se pot face rezervari online pe kinodiseea.ro. Biletele pentru proiectiile de la ora 19.00 sunt 7 lei – copii / 10 lei – adulti și se pot cumpăra în avans pe www.eventbook.ro.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back