Stiri anime: Sailor Moon revine in America

Weekendul incepe superb cu o super veste pentru fanii Sailor Moon. Compania americana Viz Media a luat drepturile de autor atat pentru noua serie, “Sailor Moon Crystal“, cat si pentru toate cele 200 episoade vechi (+ filme, scurt-metraje, etc).

Sailor Moon 2014

Asta inseamna ca vom avea anime-ul vechi redublat si resubtitrat si lansat oficial pe DVD si Blu-Ray. Aceasta relansare include si ultimul sezon al seriei, “Sailor Moon Stars“, care nu a fost preluat si difuzat in US si nici nu a fost lansat cu subtitrare oficiala in limba engleza. De asemenea tot ei sunt cei care se vor ocupa si de lansarea de DVD si Blu-Ray a noii serii “Sailor Moon Crystal” asa ca nu trebuie sa ne facem griji ca vom rata vreun episod nou. :D Varianta subtitrata se va lansa in vara si cea dublata in a doua jumatate a anului. Partea superbuna este ca NU va fi cenzurat nimic. Povestile, dialogul si numele personajelor vor ramane intacte. De abia astept revolta parintilor “conservatori” din America. Hihi.

Incepand cu 19 mai 2014, vechiul anime devine disponibil, gratuit, pe Hulu si Neonalley.com. Sper ca vom putea viziona si noi episoadele. Voi verifica luni care e situatia si va voi anunta. Luni se vor difuza patru episoade, urmand ca in urmatoarele dati (in fiecare zi de luni) sa ruleze cate doua episoade.

Pana atunci avem un trailer care anunta revenirea lui Sailor Moon in America. Nu stiu cum veti reactiona voi la vizionarea clipului, dar eu efectiv m-am umplut de energie pozitiva. :X Sunt atat de fericita ca unul dintre cele mai frumoase seriale anime are asa o revenire spectaculoasa. Go Moonies!

Pentru mai multe info despre Sailor Moon va invitam sa vizitati Sailor Moon Romania Fanclub.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back