Best Subculture Research Award @ Otaku Festival 2014

In weekendul ce tocmai a trecut a avut loc editia cosplay a Otaku Festival, unul dintre cele mai vechi festivaluri de cultura manga si anime din Romania. La fel ca si anul trecut, DeseneleCopilariei.com a avut un panel dedicat, de aceasta data, lui Sailor Moon si celorlalte personaje din aceasta frumoasa franciza.

panel

Panel-ul a fost sustinut de yours trully impreuna cu colega si prietena mea Teo Hoble, co-admin al paginii Sailor Moon Romania. Am vorbit despre cum a fost creata aceasta franciza, detalii legate de sursele de inspiratie ale lui Naoko Takeuchi, schite preliminarii, sex si sexualitate si noul anime. In curand intreaga prezentare va putea fi citita in paginile Otaku Magazine. Vreau sa multumesc din suflet tuturor celor care au asistat la panel. Chiar ne-a facut o imensa placere sa va povestim toate nebuniile si detaliile legate de acest anime pe care il indragim atat de mult.

s8

Duminica am avut parte si de o mica surpriza. Am fost onorati cu trofeul “Best Subculture Research” atat pentru panel-ul din acest an cat si pentru intreaga noastra activitate. Suntem onorati si multumim din suflet intregii echipe Otaku. Promitem sa continuam munca si chiar vom avea o surpriza pentru voi pe data de 1 iunie. :D

Otaku Festival 2014 Award

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back