Stiri animatie: Un posibil film live-action “Jem and The Holograms”

Cred ca sunt una dintre putinele fane “Jem and The Holograms” din aceasta tara. Am urmarit seria de desene animate la italieni si la nemti, am cateva papusi in colectia mea si ador stilul 80s al intregii francize. Anul trecut a marcat relansarea francize printr-o colaborare intre Hasbro si compania de papusi Integrity Toys care au lansat o noua gama de papusi collector cu personajele cheie ale seriei animate. Anul acesta vine si el cu o surpriza: producatorii Jason Blum si Scooter Braun si regizorul Jon M. Chu (G.I. Joe: Retaliation) au lansat un video in care cheama “la arme” toti fanii Jem and The Holograms care doresc sa se implice activ in proiectul noului film.

Clipul a fost postat pe site-ul jemthemovie.com El se adreseaza fanilor din intreaga lume asa ca toti avem o sansa reala de a participa la noul film.

jem and the holograms movie

Well this is trully OUTRAGEOUS! Daca filmul se va realiza, sunt sigura ca o sa fie o explozie de sclipici, haine over the top si multe, multe gadgeturi ale anilor ’80. :X Poate voi participa si eu cu o sugestie. De ce nu? :P

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back