Stiri animatie: Poster si imagini “Asterix: The Mansions of the Gods”

Anul acesta marcheaza intoarcerea lui Asterix si Obelix pe marile ecrane cu primul lor film animat 3D, “Asterix: The Mansions of the Gods“.
In 1959 cei doi bravi eroi gali apareau pentru prima oara in seria de benzi desenate frantuzesti “Astérix le Gaulois“. Povestile scrise de catre René Goscinny si ilustrate de Albert Uderzo au generat o multime de filme animate si live action, unele dintre ele difuzate si in tara noastra.

Filmul “Asterix: The Mansions of the Gods” este bazat pe povestea din cel de al 17-lea volum de benzi desenate, publicat in 1971 si intitulat “Asterix: Le Domain de Dievx“. Despre acest film am auzit de ani de zile si uite ca, in sfarsit, avem un poster oficial impreuna cu unele cadre.

Asterix The Mansions of the Gods poster

Actiunea se petrece in Galia anilor 50 i.Hr. cand un brav satuc inca tine piept soldatilor lui Iulius Cezar. Pentru ca forta armata nu reuseste sa ii alunge pe locuitori, Cezar decide sa se foloseasca de un siretlic: construieste in apropierea orasului o zona rezidentiala luxoasa pentru nobilimea romana si incearca sa ii ademeneasca pe Asterix, Obelix si prietenii lor sa renunte la casele lor in favoarea luxului roman. Daca vor reusi sa reziste tentatiei sau nu vom afla pe 24 noiembrie 2014. Filmul este produs de catre studioul francez Mikros Images iar Louis Clichy se va ocupa de regie.

Si daca tot a venit vorba de filme care au rulat si la noi, va mai aduceti aminte de filmul animat “Asterix and Cleopatra‘ din 1968? Este cel de al doilea film animat cu Asterix si Obelix si a rulat si pe TVR in anii ’90.

Cum vi se par imaginile din noul film? V-ati bucura sa-l vedeti si pe ecranele din Romania?

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back