Disney “Frozen” prin ochii unui artist roman

Teo Hobble este numele de artist al prieteni mele Teo care este si co-admin al paginii Sailor Moon Romania. Ne-am cunoscut datorita pasiunii comune pentru luptatoarele lunii si am ajuns sa realizam ca avem destul de multe lucruri in comun. Eu am terminat Artele Plastice iar ea este studenta in anul 5, la Arhitectura, in Bucuresti. Pe langa facultate, Teo este si un foarte talentat grafician si ilustrator.

Ieri a publicat pe pagina ei de Facebook si pe contul de Deviantart patru ilustratii adorabile, inspirate din cel mai recent film animat Disney – “Frozen“.

Printre primele marfuri oficiale “Frozen” puse in vanzare de Disney Store s-au numarat doua cani de cafea cu personajele Elsa si Anna. Mi-a placut ca ilustratiile de pe cani erau 2D si stilizate – o noutate dat fiind ca pentru Rapunzel si Merida, personaje 3D, imaginile folosite pe marfuri nu mi se par tocmai “atractive”… Mai tarziu am aflat ca faceau parte din concept art-ul lui Jin Kim. Si tot mai tarziu am descoperit si arta lui Brittney Lee, asemanatoare ca stil si folosita in cartea pentru copii “A Sister More Like Me“. In final am ajuns la concluzia ca ar fi dragut sa completez setul cu inca doua cani care sa contina si celelalte haine ale fetelor (in special cele de la festivitatea de incoronare). Si pentru asta am facut cele patru desene, incercand sa ajung la ceva care sa se potriveasca mai mult sau mai putin cu stilul canilor originale. Nu stiu cat de bine m-am apropiat de original dar macar m-am distrat desenandu-le.

casual_anna_by_teo_hoble-d7ajrts

casual_elsa_by_teo_hoble-d7ajrtn

coronation_anna_by_teo_hoble-d7ajrt6

coronation_elsa_by_teo_hoble-d7ajrt0

Ilustratiile pot face usor concurenta celor oficiale si zau de nu ma imaginez band dimineata un ceai cald cu miere dintr-o cana de pe care Elsa sau Anna imi zambesc vesele.

cana frozen

cana frozen2

Puteti achizitiona canile, ilustratiile sau alte creatii minunate ale lui Teo din magazinul ei de pe site-ul society6. Eu sigur voi decora camera copilului meu cu cateva dintre creatiile sale. Mi se pare atat de frumos faptul ca si la noi incep sa existe din ce in ce mai multi artisti si ilustratori
extraordinari. Poate, poate, intr-o zi, vom putea vedea si un film de animatie, produs si realizat 100% in Romania, care sa concureze cu succes alte animatii realizate de catre studiouri straine consacrate.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back