Stiri animatie: Poster si clip “Son of Batman”

Saptamana viitoare vom putea cumpara, in sfarsit, mult asteptata animatie DC “Justice League: War” iar Warner Bros Animation deja se pregateste de lansarea urmatoarului film denumit “Son of Batman“.

Bruce Wayne afla ca are un fiu cu Talia, fiica lui Ra’s al Ghul, pe nume Damian. Talia si Damian sunt fortati sa ceara ajutorul lui Batman deoarece pe urmele lor se afla Deathstroke si asasinii din the League of Shadows. Batman se vede pus in fata faptului implinit si decide sa-si ajute fiul impreuna cu comisarul Gordon si Nightwing.
Mai jos aveti un special featurette si coperta oficiala a DVD-ului si a Blu Ray-ului ce vor fi lansare pe 6 mai 2014. Din clip aflam cum s-a ajuns la aceasta ecranizare dupa seria creata de catre Grant Morrison si Andy Kubert din 2006 si ce alte influente au servit ca model pentru realizarea noii animatii din seria Batman.

son of batman poster

Filmul este regizat de catre Ethan Spaulding iar vocile personajelor sunt date de catre Morena Baccarin, Giancarlo Esposito, David McCallum, Jason O’Mara, Xander Berkeley, Thomas Gibson si Stuart Allan.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back