Stiri animatie: Disney “Star Wars Rebels” se lanseaza la vara

Disney XD si LucasFilm au inceput campania pentru lansarea noului serial animat “Star Wars Rebels” care va avea premiera in toamna acestui an. Inainte de lansarea propriu-zisa a seriei tv, vom avea parte de un film animat de televiziune plus cateva short-uri in aceasta vara. Filmul si short-urile se vor lansa pe Disney Channel iar seria tv va avea premiera pe canalul Disney XD.

Actiunea seriei are loc in perioada dintre “Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith” si “Star Wars: Episode IV – A New Hope“, pe o planeta indepartata, Lothal, unde Alianta Rebela incepe sa prinda contur. The Inquisitor si droidul Chopper sunt doua dintre personajele noi ale acestei serii.

star wars rebels personaje noi

Mai jos aveti o nou lansata serie de postere de propaganda create de catre Amy Beth Christenson, concept artist si ilustrator la LucasFilm. Inspirate din posterele de propaganda realizate in timpul primului razboi mondial, afisele ne anunta ca The Imperial Navy cauta recruti noi pentru posturile de Stormtroopers, Snowtroopers, TIE Fighter Pilots si Imperial Admirals. Intotdeauna am avut o slabiciune pentru arta inceputului de secol XX asa ca nu pot spune decat ca astept cu interes continuarea acestei “campanii de recrutare”. Sper ca nu se vor opri doar la aceste 6 postere si vor merge mai departe poate chiar cu un site sau o pseudo-campanie in toata regula.

Star Wars Propaganda 1 Star Wars Propaganda 2 Star Wars Propaganda 3 Star Wars Propaganda 4 Star Wars Propaganda 5 Star Wars Propaganda 6

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back