Stiri animatie: “Avengers Confidential: Black Widow & Punisher” trailer

Pana acum nu pot spune ca am fost o prea mare fana a animatiilor Marvel din ultimii ani. pe primul loc ramane, in continuare, “The Invincible Iron Man” din 2007 iar pe ultimul loc se claseaza, cu surle, trambite si coronita de pionier, “Iron Man: Rise of Technovore“. Oricat de bine le-ar merge cu filmele live-action, la capitolul animatii DC le da clasa si ii si mai bate la fundulet in piata publica.

Avengers Confidential Black Widow & Punisher
Dar asta nu inseama ca nu ma pot bucura ca un geek veritabil de anuntul facut astazi de catre Sony Pictures Home Entertainment (Japonia). “Avengers Confidential: Black Widow & Punisher” este noua animatie Marvel si se va lansa, pe DVD, Blu-ray Combo Pack si in format digital, pe 25 martie.

Avengers Confidential Black Widow & Punisher2
Black Widow (Jennifer Carpenter – Dexter) si Punisher (Brian Bloom – Call of Duty: Modern Warfare 3) se alatura echipei Avengers in lupta lor impotriva Leviathan, o organizatie terorista care incearca sa vanda tehnologie S.H.I.E.L.D. celui mai mare ofertant.

Filmul este regizat de catre Kenichi Shimizu pe un script scris de Mitsutaka Hirota si bazat pe o poveste a lui Marjorie Liu. ATENTIE! Animatia are rating PG-13 asa ca aveti grija pentru cine cumparati acest DVD/Blu Ray. Puteti deja sa-l comandati de pe Amazon.

Mai jos aveti si un prim trailer:

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back