În Noiembrie, la Disney Channel

Dacă tot ne-am delectat weekendul trecut cu Mulan și documentarul Universitatea Monștrilor la Disney Channel, ar fi bine să continuăm în același mod plăcut și să ținem cont de următoarele recomandări:D

BAFTĂ, CHARLIE
Premieră de sezon
Sâmbătă, 9 Noiembrie, de la 10:00 charlie

Charlie s-a întors – precum și restul familiei ei, în premiera sezonului 4 din Baftă, Charlie la Disney Channel sâmbătă, 9 noiembrie, la 10:00.

Ca întotdeauna, totul se întâmplă în gospodăria Duncan. În primul episod, numit Casa de vis a familiei Duncan, membrii familiei Duncan sunt deprimați după dezastrele de la finalul sezonului 3, care au condus la dărâmarea casei lor și la mutarea acestora într-un hotel. Cine putea să-i înveselească mai bine decât Muppets? Kermit și ceilalți îi inspiră pe Teddy și pe familia lui să înceapă renovările cu un număr muzical foarte captivant numit Casa de Vis!

Ca un preambul pentru serial, Disney Channel prezintă câteva suișuri și coborâșuri ale familiei Duncan, cu episoade duble de luni, 4 noiembrie, până vineri, 8 noiembrie, de la 10:45.

Sezonul 4 din Baftă, Charlie va avea premiera sâmbătă, 9 noiembrie, la ora 10:00.

CIUDĂȚENI
Sezon final
Sâmbătă, 23 noiembrie, la 09:30

Serialul animat ciudat și excentric, Ciudățeni, a ajuns la ultimul episod al sezonului, care va fi difuzat la Disney Channel pe 23 noiembrie, la ora 09:30.

În ultimul episod al sezonului, Gideon se ridică, după ce Lil’ Gideon ocupă Cabana Misterelor, Dipper și Mabel încearccă să îl învingă și să-și recâștige casa. Din păcate, Lil’ Gideon este întotdeauna cu un pas înaintea lor, ceea ce înseamnă că Dipper și Mabel trebuie să înfrunte faptul că vara lor în Ciudățeni se apropie de sfârșit.

Prinde ultimul episod al sezonului final din Ciudățeni sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 09:30.

DRAGĂ DRACULA
Premieră de film
Sâmbătă, 16 noiembrie, la ora 11:30
dracula
Un alt film nou și grozav are premiera luna aceasta la Disney Channel. Dragă Dracula este o animație de familie după o bandă desenată cu același titlu.

Dragă Dracula spune povestea prieteniei dintre un băiețel timid și Contele Dracula, care se teme că și-a pierdut îndemânarea când vine vorba de speriat și are nevoie de cineva să-i reamintească cum se face.

Dragă Dracula are premiera la Disney Channel sâmbătă, 16 noiembrie, la 11:30.

UIMITORUL OM PĂIANJEN
Program special
Sâmbătă, 16 noiembrie, la ora 14:45

Paianjen

Omul Păianjen se aliază cu Omul de Fier și Thor în două episoade speciale din Uimitorul Om Păianjen la Disney Channel luna aceasta, sâmbătă, 16 noiembrie, de la 14:45.

Peter Parker este Omul Pâianjen de un an de zile, salvând vieți și luptându-se cu tâlhari, când Nick Furry îi oferă șansa de a se antrena cu S.H.I.E.L.D să fie supererou și să devină Uimitorul Om Păianjen. În prima parte, numită Furnicarul, Omul Păianjen și Omul de Fier trebuie să lucreze împreună să stâpănească o amenințare de neoprit, când un experiment de laborator de la Starkk Industries eșuează. Apoi în a doua parte, Itsy Bitsy Om păianjen, Omul Păianjen și Thor sunt transformați în versiuni minuscule ale lor când se întâlnesc cu Loki și Distrugătorul.

Prinde aceste momente speciale sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 14:45.

Tag-uri:

 • ioana

  Felicitari pentru site, m-am bucurat sa vad imagini cu desenele copilariei.

  De cativa ani caut un desen animat, l-am vazut la cinema prin anii ’90 cred ca se numea Cainele electronic, era vorba despre niste soareci care au gasit un caine robot si asa s-au razbunat pe pisici, e posibil sa fie unguresc, ma poate ajuta cineva sa il identific ?

  Multumesc.

 • Radu

  S-ar putea sa nu mai ai ce scrie pe blog, asa ca iti dau ca subiect de discutie, si anume lacomia fara margini a celor de la Warner Bros, care sunt niste mizerii de oameni.

  Existau pe youtube diferite desene animate clasice Looney Tunes si de la MGM care erau inregistrari vechi de pe Cartoon Network si asa fara o calitate prea grozava a imaginii, dar stii ce? Le-au sters pe toate din cauza ca incalca drepturile de autor, si sa fim seriosi ca atunci cand aceste desene au fost facute, ei nici nu erau nascuti, le-au facut predecesorii lor si jumatate din aceste desene nici nu au fost facute de Warner Bros, daca ne gandim la cele de la MGM care au fost cumparate. In acest an au disparut toate, fiecare in parte au fost sterse. Nu ma crezi? Uita-te la postarile tale cu linkuri de pe youtube cu desene Hannah Barbera, MGM si Looney Tunes sa vezi cate au mai ramas ! Ei sunt ditamai compania, Warner Bros au miliarde de dolari si nu isi castiga venitul de pe urma desenelor, stai linistita, au trait bine mersi cu desenele pe youtube atata timp si nu au murit.

  Nu sunt vreodata satui de bani si vor ca oamenii sa aiba acces la aceste desene minunate doar dand bani grei pe DVD-urile lor la suprapret…pentru ei totul e banul, sunt o corporatie tare jegoasa si avida, ei sunt genul acela de moguli americani care duc la extrem comercialismul si capitalismul. Se plange toata lumea de ei, ca amutesc si sterg videoclipurile facute de youtuberi pentru ca acestea contin muzica detinuta de ei (vezi informatii despre grupul WMG). Plus ca sunt atatea desene pe youtube facute de alte companii care au ramas acolo de ani buni, cum de alea inca existente? Raspunsul este unul simplu: nu au avut inca ghinionul sa fie cumparate de Warner Brothers, cea mai infecta si mai avida companie.

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back