Desene animate: Bunnicula The Vampire Rabbit (1982)

Halloween-ul a fost in aceasta joi, dar stim ca unii dintre voi au in plan sa sarbatoreasca acest eveniment si in weekend asa ca nimic nu este mai potrivit in aceasta dupamasa de sambata decat un desen animat…horror!

Bunnicula este un iepure vampir care suge sucul din legume si este personajul principal intr-o serie de carti pentru copii scrise de catre James Howe si publicata incepand cu anul 1979. Micul iepuras este gasit de catre familia Monroe intr-un cinematograf unde ruleaza un film cu Dracula si adoptat imediat. In timp ce familia este foarte incantata de micul animal, Chester, motanul lor, este convins ca Bunnicula este un vampir care are o stransa legatura cu…Romania. ;))

 photo BunniculaTheVampireRabbit1.png
 photo BunniculaTheVampireRabbit3.png
 photo BunniculaTheVampireRabbit2.png

Desenul animat “Bunnicula The Vampire Rabbit” a fost realizat in 1982 de catre Ruby-Spears ca parte a ABC Weekend Special (un segment de 30 de minute destinat copiilor si difuzat sambata dimineata, pe ABC, intre 1977 si 1997). Regizorul animatiei este Charles August Nichols, cunoscut pentru proiectele sale de regie si animatie in cadrul companiilor Disney (Pinocchio, Morris the Midget Moose, Pluto), Hanna-Barbera (The Jetsons, The Flintstones, The Scooby-Doo Show), dar si multe altele.

Ok, vi se pare destul de ciudat si/sau interesant? :D Daca da, vorba aia, push the button! Vizionare placuta.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back