Stiri animatie: Star Wars

Avem doua stiri pentru fanii Star Wars. Mult asteptatul sezon final al seriei “Star Wars: The Clone Wars” se va lansa, in sfarsit, undeva la inceputul anului 2014. Noul sezon va include 22 de episoade noi la care se incepuse lucrul inainte ca Disney sa preia franciza. Mult timp s-a crezut ca aceasta serie a fost anulata fara a avea un final clar, dar uite ca acum fanii vor putea rasufla usurati la gandul ca atata acest serial cat si noul “Star Wars: Rebels” vor rula pe micile ecrane anul viitor.

Star-Wars-The-Clone-Wars-1280x720

Si daca tot am pomenit de “Star Wars: Rebels“, Disney si LucasFilm au lansat la New York Comic Con un video in care producatorul Dave Filoni prezinta noul personaj negativ principal, The Inquisitor, cat si alte detalii legate de noua serie.

Actiunea se petrece pe planeta Lothal, care pica sub influenta Imperiului, la 14 ani dupa intamplarile din “Star Wars: Episode III Revenge of the Sith“. Daca ati urmarit atenti filmul de mai sus, ati observat si cateva vehicule imperiale noi care sunt inspirate din diverse schite sau chiar jucarii care nu au fost produse niciodata. Genial! De abia astept acest serial. Imi place foarte mult tot ce vad. Voi ce parere aveti?

star-wars-rebels-the-inquisitor-1

star-wars-rebels-the-inquisitor-2

star-wars-rebels-the-inquisitor-3

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back