Recenzie: The Smurfs 2

Nu am absolut nici o scuza pentru absența mea îndelungată de la pupitrul știrilor animate. Îmi fac insă apariția cu recomandarea săptămânii la capitolul “Marele ecran”

Pentru noi, (subsemnata si Irina) ecranul a fost un amestec de “How I met your mother” cu albastru de Voroneț și ceva magazin Hitech. Și dacă indiciile nu sunt de ajuns, va spun pe șleau ca am fost la Ștrumfii 2 (The Smurfs 2) si ne-a plăcut.

Pentru o persoana care nu a văzut prima parte (rușinică), partea a doua a Ștrumfilor a fost un relax total presarat cu doze scurte de răs si multe amintiri.

Gargamel e același, morocănos și pus pe fapte mari și diabolice, iar ștrumfii sunt la fel de mulți, albastri si drăgălași. Numai că in această parte, Gargamel crează 2 pseudosmurfi denumiți “Obraznicii” și pentru a-i transforma in adevarați ștrumfi, trebuie sa facă rost de formula ștrumfilor. Pentru acest lucru, Gargamel ajutat de cei 2 Obraznici creaza un fel de portal către satul Ștrumfilor, iar Ștrumfette dispare fix de ziua ei. Ștrumfii își dau seama ca e mâna lui Gargamel si pisoiului Azrael și pornesc către ei ajutați fiind de Patrick (Neil Patrick Harris) și familia lui.

Filmul este relaxant, dar nu te dă pe spate la capitolul umor, deși o armata de oameni au lucrat la scenariu si uneori parcă te aștepți ca Patrick să zică un “legen…wait for it” (cine știe, cunoaște). După părerea mea, motanul si toate scenele legate de social media mi s-au părut ceva mai pline de umor.

All in all, e un film relaxant care își merita un 3D la cinema.

The-Smurfs-2-the-smurfs-2-movie-33242064-1280-720

sursa

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back