Luna Piratilor si Printeselor la Disney Junior

luna iulie este declarata luna Piratilor si Printeselor la Disney Junior.

Vor defila la Disney Junior Jake si Piratii din Tara de Nicaieri ca reprezentanti ai piratilor si printesa Sofia Intai, intr-un program perfect pentru vara. De luni pana vineri, vor fi difuzate episoade duble din Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, plus episoade din serialele mult îndragite precum Clubul lui Mickey Mouse, Atacul Artei, Zou, Doctorita Plusica si, desigur, nelipsita printesã, Sofia Intai, de luni, 1 iulie, de la ora 10:50.

WHATNAUGHT, CLOVER, SOFIA, ROBIN, MIA

Duminicile vor fi de gala ca invitati speciali cateva dintre cele mai mari staruri Disney Junior, printre care Mica Sirena duminica, 7 iulie, Doctorita Plusica duminica, 14 iulie, Zou duminica, 21 iulie si Clubul lui Mickey Mouse duminica, 28 iulie. Micilor telespectatori nu le ramane decat sa se costumele in starul lor preferat si sa participe la zilele pline de distractie!

Tot de azi, Ariel revine si face valuri in noul serial Mica Sirena, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:25.

Va invitam sa descoperiti in detaliu ce programe speciale sunt pregatite pentru micuti in luna lui cuptor la Disney Junior.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back