The LEGO Movie

Cu toţii ştim ce sunt jucăriile LEGO, mulţi dintre voi s-au uitat la unul sau mai multe episoade din seriile de animaţie LEGO,probabil unii dintre voi aţi jucat şi jocuri LEGO, dar sunt convins că doar câţiva aţi aflat că Warner Brothers Pictures vor produce The LEGO Movie
hr_The_LEGO
Filmul urmăreşte povestea lui Emmet, o figurină LEGO obişnuită, care face tot posibilul ca să urmeze toate regulile. El este confundat cu cea mai extraordinară persoană din lume, cel care va salva tot universul LEGO şi este recrutat într-o echipă de străini al căror scop este să opreasca un tiran, chiar dacă nu are nici o pregătire pentru aşa ceva.


În film vom vedea o parte din cele mai cunoscute figurine LEGO dar şi unele noi. Personajele vor primi viaţă prin intermediul vocilor multor actori cunoscuţi, cum ar fi Morgan Freeman, Chris Pratt , Will Ferrell, Liam Neeson, etc. Regizorii şi scenarişti, în acelaşi timp, sunt Phil Lord şi Christopher Miller, aceeşi au regizat şi Cloudy with a Chance of Meatballs. Producatorii principali sunt Dan Lin (Sherlock Holmes, Sherlock Holmes: A Game of Shadows) şi Roy Lee (The Departed, How to Train Your Dragon).

Ca o notă personală, în urma vizionării trailer-ului pentru The LEGO Movie, apreciez foarte mult alegerea echipei de producaţie de a imita stilul de animaţie stop cadru, chiar daca filmul este o animatie 3D construita 100% pe calculator. De asemenea apreciez foarte mult detaliile minore care apar in trailer, cum ar fi faptul că figurinele din film par a avea aceeaşi mobilitate ca figurinele reale, sau că unele figurine apărute în urmă cu mulţi ani în colecţia LEGO chiar sunt deteriorate, de exemplu personajul 1980-something Space Guy care are casca crăpată şi este zgâriat, la fel cum ar arăta o figurină reală în urma folosirii repetate de către copii.

Cu aşa detalii, cu o asemenea echipă de producţie şi mai ales, cu asemenea actori, trebuie să recunosc că am aşteptări destul de mari pentru acest film, dar va trebui să am răbdare până în data de 7 Februarie 2014, atunci când va avea premiera.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back