Stiri Animatie: S-a lansat Iron Man: Rise of the Technovore (anime)

Mai tineti minte cand va tentam cu un trailer pentru noul film de animatie Iron Man care va fi lansat direct pe DVD?
Ei bine, se pare ca vom putea si noi urmari in curand anime-ul Iron Man produs de catre studioul de animatie MadHouse, in colaborare cu Marvel Entertainment si Sony Pictures Entertainment Japan.

Coperta pentru DVD-ul Iron Man: Rise of the Technovore

Coperta pentru DVD-ul Iron Man: Rise of the Technovore

Sub bagheta lui Hiroshi Hamasaki (Ninja Scroll si Blue Submarine #6) si scris de catre Brandon Auman (care a mai scris si un alt Iron Man: Armored Adventures), Iron Man: Rise of the Technovore este descris de catre Marvel astfel:

“Filmul are in centru o confruntare intre Iron Man si raufacatorul Ezekiel Stane, care dezvolta o noua bio-tehnologie, numita Technovore. Aceasta, aparent, o depaseste pe cea a armurii lui Iron Man. Dupa ce Stane infaptuieste un atac terorist si il face pe Tony Stark sa para vinovat, Iron Man trebuie sa fuga de S.H.I.E.L.D. si sa gaseasca o modalitate de a-si curata numele.”

Animatia nu se anunta a fi un tete-a-tete exclusiv intre aceste doua forte, ci va include si alti eroi si super-eroi: Black Widow, The Punisher, Hawkeye, War Machine si Nick Fury, printre altii

Cu o oarecare stralucire in ochii nostri de animaniaci, Desenele Copilariei a reusit sa faca rost de o copie a anime-ului si acum suntem ocupati sa-l privim. Pana vom scrie review-ul, va invitam sa vizionati ultimul trailer lansat pentru acest film:

Ce parere aveti?

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back