Stiri animatie: Disney “Frozen” 2013

Desi campania oficiala pentru lansarea noii animatii Disney “Frozen” nu a inceput inca, mai multe materiale au scapat pe internet iar noi, evident, ca nu ne putem abtine sa vi le aratm. Stim, stim, bad girls and boys. :))

In primul rand avem un scurt clip de prezentare si making of, prezentat de catre regizorul Christ Buck (Tarzan), cu ajutorul caruia suntem introdusi in lumea inghetata si fantastica a acestei noi animatii Disney. Mai jos aveti cateva capturi iar clipul integral il puteti vedea AICI.

Recunosc ca inca nu sunt complet convinsa de acest film. Imi plac peisajele, dar ma deranjeaza mult aspectul caricatural al personajelor. In continuare prefer schitele initiale care duceau mai mult inspre perioada in care printesele Disney aratau cu adevarat frumos. :(

Pe langa video au aparut si cateva imagini cu viitoarele papusi Frozen realizate de catre Mattel. Multumesc colegului meu Doru, de la Papusile Mele, care a descoperit imaginile.

disney frozen papusa

Disney-Frozen-Anna-and-Elsa

Frozen” se va lansa in noiembrie 2013.
Ce parere aveti despre materialele aparute? Credeti ca aceasta animatie se va ridica la nivelul de succes inregistrat de catre “Brave“?

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back