Premiera filmului Sofia I: A Fost Odata Ca Niciodata O Printesa la Disney Channel si Disney Junior

Disney prezintă la Disney Channel şi Disney Junior prima mică prinţesă odată cu premiera Sofia I: A Fost Odată Ca Niciodată O Prinţesă, un film animat fermecător, plin de muzică, pentru întreaga familie, sâmbătă, 20 aprilie, la ora 12:00 . Serialul TV Sofia I va fi lansat la începutul lunii mai pe Disney Junior.

Basmele cu prinţese Disney încântă publicul de peste 70 de ani, iar odată cu lansarea Sofia I este prima dată când un serial se concentrează pe o prinţesă în anii copilăriei. Poveştile sunt create pentru a comunica mesaje pozitive şi lecţii de viaţă relevante pentru copii preşcolari. Serialul şi filmul sunt producţii ale Disney Television Animation.

Filmul Sofia I: A Fost Odată Ca Niciodată O Prinţesa are premiera sâmbătă 20 aprilie,
la 12:00 la Disney Channel şi Disney Junior

Serialul Sofia I va fi lansat la începutul lunii mai la Disney Junior

PRINCESS AMBER, PRINCESS SOFIA, PRINCE JAMES

SOFIA, QUEEN MIRANDA

Poveştile prezentate în Sofia the First au loc în lumea de vis a micuţei Sofia care porneşte în viaţă ca o fată normală. Dar, atunci când mama ei se mărită cu regele, este transpusă într-o lume plină de strălucire, dar uneori confuză la castel, alături de casa regală, alaiul fastuos şi noii fraţi vitregi, Amber şi James. Sofia I include şi apariţii ale zânelor Fauna, Flora şi Vremefrumoasă (zâne cunoscute din clasicul Frumoasa din pădurea adormită de la Disney).

Nancy Kanter, în funcţia de directoare ale Academiei Regale Pregătitoare, unde studiază Sofia, alături de alţi prinţi şi prinţese. Vor exista apariţii speciale la diferite evenimente şi din rândul personajelor clasice precum Cenuşăreasa şi alte prinţese Disney., Senior Vice President, Original Programming and General Manager, Disney Junior Worldwide, a declarat: “În Sofia, avem o ‘prinţesă unu-la-unu,’ o fată care experimentează aceleaşi probleme sociale ca şi micii noştri telespectatori – învaţă cum să se adapteze, cum să îşi facă noi prieteni, cum să dobândească noi abilităţi şi să construiască o relaţie cu fraţii ei.” Aceasta adaugă, “Deşi Sofia va avea multe rochii frumoase şi pantofi strălucitori, poveştile noastre îi vor arăta ei şi telespectatorilor noştri că ceea ce caracterizează o adevărată prinţesă este ceea ce are în interior, nu în exterior. Faptul că bunătatea, generozitatea, loialitatea, sinceritatea şi graţia te fac special, nu rochiile pe care le porţi.”

Filmul a fost dezvoltat de Craig Gerber (Pixie Hollow Games) care a scris şi scenariul şi este şi producător co-executiv. Jamie Mitchell (Special Agent Oso) este producător executiv şi regizor. John Kavanaugh (Winnie The Pooh: Springtime with Roo) este compozitor/music director şi Kevin Kliesch (Tangled Ever After) este compozitor.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back