Clipuri Dragon Ball Z: Battle of Gods

battle of gods

In sfarsit avem secvente mai consistente din apropiatul film Dragon Ball Z: Battle of Gods (Dragon Ball Z: Kami to Kami) si ce vedem in ele nu poate decat sa creasca anticiparea :X pentru ca, nu-i asa, una este sa citesti despre ce este vorba in film, si alta este sa vezi.

Cei care cunosc franciza stiu ca in manga exista o “decada pierduta” si acest film este situat exact in acea decada. Autorul seriei manga, Akira Toriyama s-a implicat foarte mult in acest proiect inca de la inceput si din acest simplu motiv cred ca filmul nu va dezamagi. In afara de asta, in ceea ce ce priveste vocile personajelor, o sa gasim aproape tot cast-ul din seria anime plus Kouichi Yamadera (Birusu) si Masakazu Morita (Wisu) in rolurile celor doi antagonisti.

Birusu, zeul distrugerii, de trezeste dintr-un somn de 39 de ani si este hotarat sa distruga planetele din imparatia lui. Auzind despre saiyan-ul care l-a invins pe Freeza, Birusu devine interesat de Goku.
La randul lui, Goku, intaratat de aparitia unui nou adversar, ignora avertismentele regelui Kai si il provoaca la lupta pe Birusu. Se dovedeste insa ca zeul distrugerii este mult prea puternic si Goku este infrant. Intrebarea care ramane este daca Goku si aliatii sai vor putea impiedica planulrile de distrugere ale lui Birusu.

Filmul va avea premiera pe 30 martie dar din pacate filmele anime nu prezinta interes pentru distribuitorii nostri asa ca noi il vom vedea, probabil, la fel cum vedem si alte productii de gen :-< Va las cu cele doua clipuri si astept sa-mi spuneti daca sunteti la fel de incantati de subiect ca si mine :D

Trailer

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back