Viata cu Louie: A Christmas Surprise for Mrs.Stillman

Este 2 decembrie si Craciunul bate la usa. :X Incepe una dintre cele mai frumoase perioade ale anului iar noi reincepem sa va prezentam desene animate, anime-uri si episoade speciale pentru aceasta magica perioada a anului.

Astazi va vom prezenta un desen animat foarte indragit la noi in tara: Viata cu Louie (Life with Louie). Am ales sa incep seria desenelor animate de Craciun cu acest serial deoarece episodul pilot, difuzat pentru prima oara in data de 18 decembrie 1994, a fost chiar un episod special de Craciun. “A Christmas Surprise for Mrs. Stillman” ni-l prezinta pe Louie cel real care isi aduce aminte de sarbatorile de Craciun din copilarie si despre cum acesta era sarbatorit in familia sa.

Intregul show este bazat pe viata comediantului Louie Anderson si a familiei sale din Wisconsin. Pe parcursul a 3 sezoane si 39 de episoade, Louie, Andy, Ora, Tommy, Mike sau Toddler ne prezinta viata de zi cu zi intr-un obisnuit oras american. Serialul s-a bucurat de o popularitate uriasa si a primit mai multe premii Emmy plus trei Humanitas Prize, mai mult decat orice alta animatie. Popularitatea show-ului a determinat producatorii sa realizeze si alte diferite materiale bazate pe aventurile din serial, asta incluzand o serie de 6 carti, mai multe fiurine si o banda desenata.

Dar acum sa lasam palavrageala si sa urmarim episodul pilot din Viata cu Louie. Vizionare placuta si va dorim o luna minunata si plina de cadouri, iubire si fericire.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back