La multi ani, Disney Channel Romania!

Disney Channel Romania aniverseaza 3 ani de la lansare! Nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp de cand am fost impreuna cu Catalina la lansare. Au trecut 3 ani in care Disney Channel ne-a adus desene animate si seriale precum Totul despre Dans, Phineas si Ferb si Jessie.

Maciej Bral, Vicepresedinte si General Manager al Disney Channels, Europa Centrala si de Est, declara: “Disney Channel a fost primit cu caldura de copiii si familiile din Romania, iar aceasta popularitate este clar reflectata in cifrele remarcabile de audienta inca de la lansarea din 2009. Succesul canalului se datoreaza gamei captivante de programe globale pe care le oferim telespectatorilor. In plus, speram sa consolidam acest succes in urmatoarele luni cu o serie exceptionala pentru copii si familii, inclusiv serialul de actiune live Bobocii Isteti, preferatul tuturor, serialul Phineas si Ferb si noua animatie Ciudateni.

Un nou continut fascinant si sezoane nou-noute din serialele favorite ale publicului vor avea premiera in aceasta iarna, printre care Senzationalul Om Paianjen si Ce viata minunata pe punte.

La multi ani, Disney Channel!

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back