Incepe Kinodiseea – un festival plin de surprize pentru copii si familie!

Mai e foarte putin pana cand incepe cea de-a patra editie a Festivalului International de Film pentru Copii, Kinodiseea, se va desfasura intre 16 si 21 noiembrie in Bucuresti, la Cinema Studio, Cinema Eforie si Sala Elvira Popescu. Pe langa cele mai bune opt productii cinematografice pentru cei mici ale anului 2012, Kinodiseea vine cu o retrospectiva Disney, ateliere de initiere a copiilor in curiozitatile cinematografiei si le ofera sansa de a discuta chiar cu realizatorii filmelor de pe marele ecran.

Cele opt lungmetraje din sectiunea Competitie se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani. Noutatea din acest an o reprezinta dublajul in limba romana al primelor doua proiectii din zi la Cinemateca Eforie. Proiectiile de la orele 10:00 si 12:00 sunt gratuite, precum si cele din Retrospectiva Disney. Pentru proiectiile de la orele 19:00, pretul biletului pentru adulti este de 10 lei, iar cel pentru copii costa 5 lei.

Parintii vor putea gasi mai multe detalii despre filme, trailer-ele acestora, precum si programul complet al festivalului, pe website-ul http://www.kinodiseea.ro/, iar pagina de Facebook (www.facebook.com/kinodiseea) le va sta la dispozitie cu noutati in timp real si concursuri cu premii jucause.

Festivalul International de Film pentru Copii, Kinodiseea, este organizat de Asociatia Culturala Metropolis, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, Primariei Sectorului 5, Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, sponsorizat de Apa Nova, proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National. Partener Hotel Caro.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back