Epic (2013)

Creatorii francizelor Ice Age si Rio ne propun o noua animatie pentru anul 2013. Epic este inspirat de cartea pentru copii “The Leaf Men and the Brave Good Bugs” scrisa de William Joyce si ne va spune povestea unei adolescente care se trezeste transportata intr-o lume magica unde va trebui sa se alieze cu o banda de proscrisi pentru a salva acea lume si implicit lumea reala.
Producatorii de la Blue Sky Studios si 20th Century Fox Animation ne promit o aventura plina de umor si aliniaza un cast impresionant: Amanda Seyfried (Mary Katherine), Josh Hutcherson (Nod), Colin Farrell(Ronin), Beyonce Knowles (Queen Tara), Christoph Waltz (Mandrake), Aziz Ansari (Mub), Pitbull (Bufo), Jason Sudeikis (Prof. Bomba), Steven Tyler (Nim Galuu), Blake Anderson (Dagda), Judah Friedlander (Larry), Chris O’Dowd (Grub).
Premiera este programata pentru 24 mai 2013.

Eu zic ca daca v-au placut cel putin unul din filmele Ice Age si Rio, produse de aceeaci echipa, sau Ferngully: The Last Rainforest si Avatar, care au teme asemanatoare, atunci cu siguranta va va prinde si acest film.

Si ca sa va conving iata doua trailere. WARNING! Very addictive song! :D

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back