Personajele Disney sunt chic cu Barneys

Disney si celebrele magazine Barneys si-au unit fortele pentru a crea o serie de imagini chic cu unele dintre cele mai cunoscute personaje Disney. Campania se numeste Electric Holiday si va incepe oficial in luna noiembrie.

In cadrul acestei campanii o vom vedea pe Mickey imbracata de Nicolas Ghesquière for Balenciaga, Minnie in haine Alber Elbaz for Lanvin, Goofy foarte stylish in haine Olivier Rousteing for Balmain, Daisy in Dolce & Gabbana, Cruella in Rick Owens, Princess Tiana in Proenza Schouler si Snow White in Peter Copping for Nina Ricci.

Campania va contine si un film in care Minnie Mouse isi implineste fantezia de a merge la importantele show-uri de moda de la Paris unde se intalneste cu alti Disney fashionisti precum Mickey Mouse, Goofy, Daisy Duck, Cruella de Vil, Princess Tiana si Snow White. Sunt foarte curioasa sa vad aceasta campanie in intregime, dar, ca sa fiu foarte sincera, nu sunt incantata de faptul ca Minnie sau Daisy sunt prezentate ca niste personaje inalte si extrem de slabe. Parca lumea modei incepuse sa condamne aceasta practica cu manechine extrem de slabe, nu? Acum se razgandesc si incearca sa transforme si personajele desenelor animate in niste fiinte anorexice? Hmmmm….

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back