The Avengers

Dupa o asteptare de un an, trailere, postere, poze pe thumblr si 9GAG, The Avengers au defilat miercuri seara pe ecranul IMAX din Cinema City. Si pentru ca ma pregateam sa bifez inca un film despre care nu citisem nimic, (ok, stiam ca Loki este villainul) am avut o supriza mai mult decat placuta. Avengers este productia in care eroii Marvel: Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow, coordonati de Nick Fury, fac echipa pentru a apara pamantul de Loki si armata lui. Nu am sa insist mult pe poveste, pentru ca sunt sigura ca o sa vreti si voi sa vedeti filmul, insa ca o sa incerc sa ma dau cu parera ca fana de comicsuri ce sunt :P.Cam asta va asteapta azi la premiera The Avenger:
– 2 ore si ceva de super actiune, efecte, explozii, extraterestrii, cladiri distruse( imi aducea aminte de momentele Transformers 3)
– Acelasi Tony Stark carismatic, care isi continua linistit relatia cu asistenta lui personala, miss Potts.
– O Black Widow pe care nu o pot incadra in categoria de super eroi, insa isi face treaba la care se pricepe cel mai bine, si anume persuasivitatea, si o sa vedeti in film la ce ma refer. As mai vrea sa punctez si faptul ca Scarlett ar fi putut avea o forma fizica ceva mai buna, mi s-au parut greoaie miscarile, insa poate mi s-a parut mie.
– Un Captain America destul de fad si slab, care insa isi face rolul de capitan si ii coordoneaza pe ceilalti cand e momentul
– Hulk este magistral, mi s-a parut omul filmului (daca pot spune asa :))) ) si o sa vedeti de ce…
– Thor, la fel de frumusel si blond :D
– Hawkeye abia spre final face parte din echipa Avengers, pentru ca la inceput reuseste Loki sa il puna sub un fel de vraja.

Ce mi s-a parut tare haios si e de mentionat, faptul ca Tony Stark, dupa ce repara nave, zboara, se lupta cu extraterestrii, apara Pamantul si arunca bombe atomice, la sfarsit, cand se termine totul, isi invita colegii supereroi la 2 strazi mai icolo, la o shaorma:))).
La sfarsitul filmului, daca mai aveti un pic de rabdare, o sa aflati cine este Villainul din Avengers 2:D.
The Avengers are premiera azi, 4 Mai 2012. Multumim Disney Romania pentru invitatie.

Credit poster

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back