Goldie Gold and Action Jack (1981)

De mult nu am mai vorbit de un serial clasic de desene animate asa ca astazi va voi prezenta seria Goldie Gold and Action Jack realizata de catre Ruby-Spears in 1981.


Image credit

Goldie Gold este o tanara de doar 18 ani care ajunge sa fie una dintre cele mai bogate persoane de pe Pamant. Pentru ca iubeste jurnalistica si doreste sa ajute lumea, ea infinteaza ziarul de investigatie The Gold Street Journal la care ajunge sa si lucreze in calitate de jurnalist, sub indrumarea editorului Sam Gritt. Alaturi de ea se afla reporterul si aventurierul “Action” Jack Travis si catelul Nugget.

Asemenea personajului Richie Rich, averea lui Goldie este nemasurata si devine un subiect princial de glume. Relatia dintre ea si Jack este una usor tensionata, cei doi neputand sa recunosca sentimentele pe care le au unul pentru celallt. Desi particpa la numeroare calatorii fantastice, se lupa cu o multime de personaje negative, au la dispozitie un intreg asernal de arme fabuloase si ciudate, cei doi nu reusesc sa aiba curajul de a spune unul celuilalt ce simt. :P

Show-ul, desi lansat inainte de Richie Rich, nu a avut efectul scontat fiind anulat dupa doar 13 episoade. Acest lucru insa nu ne-a impiedicat pe noi niciodata sa iubim un serial sau sa vi-l prezentam, nu-i asa? Am pregatit pentru voi primele 3 episoade ale seriei iar pe restul le puteti viziona aici.

Click pentru a viziona episoadele:

Voci:
Judy Strangis – Goldie Gold
Sonny Melendrez – Jack Travis
Booker Bradshaw – Sam Gritt

Data lansare: 12 septembrie 1981
Producatori: Joe Ruby, Ken Spears

Episoade:
1. Night of the Crystal Skull
2. Pirate of the Airways
3. Red Dust of Doom
4. Revenge of the Ancient Astronaut
5. Prophet of Doom
6. Night of the Walking Doom
7. Island of Terror
8. Curse of the Snake People
9. Race Against Time
10. Menace of the Medallion
11. Pursuit Into Peril
12. The Return of the Man Beast
13. The Goddess of the Black Pearl

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back