Cinema City și Asociația Noi Orizonturi Familia sprijină lupta împotriva leucemiei la copii și tineri

Cinema City, cel mai mare operator cinematografic din România și Europa Centrală și de Est, împreună cu Asociația Noi Orizonturi Familia sprijină lupta împotriva leucemiei la copii și tineri, prin campania umanitară „Cursa vieții trebuie să continue”.
Campania umanitară urmărește strângerea a cel putin 150.000 de euro, pentru achiziţionarea unei aparaturi de ultimă generaţie necesară într-un laborator performant, vital pentru diagnosticarea în profunzime și tratarea corectă a bolnavilor de leucemie și alte tipuri de cancer, astfel încât fiecare caz de leucemie să nu se mai transforme într-o tragedie, ci să devină o boală tratabilă.

Sprijinim această luptă pentru diagnosticarea și tratarea corespunzătoare a leucemiei și a altor tipuri de cancer la copii și tineri și suntem conștienți de importanța implicării fiecăruia dintre noi în susținerea acestui demers. Ținând cont de faptul că majoritatea tinerilor și copiilor diagnosticați provin din medii defavorizate, neavând acces la condiții corespunzătoare de tratament, este de datoria noastră să încercăm să ne unim forțele pentru a le da o șansă la viață”, afirmă Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.
Obiectivul campaniei noastre este acela de a facilita accesul cât mai multor pacienți din rândul tinerilor și al copiilor la un proces corespunzător de diagnosticare și tratament al leucemiei. În România există peste 5000 de cazuri de leucemie și unica șansă pentru aceștia, mai ales a celor care provin din medii defavorizate, este aceea de a crea condiții optime în spitalele de stat de specialitate, pentru a putea învinge boala”, a declarat Cristina Stefănuț, vice-președinte al Asociației Noi Orizonturi Familia.

Asociația Noi Orizonturi Familia este o organizație nonprofit din România, al cărei scop este de a îmbunătăți calitatea vieţii membrilor comunității, în special a copiilor provenind din medii defavorizate social sau care se confruntă cu obstacole majore de sănătate. În domeniul sănătății asociația a inițiat și dezvoltat de-a lungul timpului alte două programe în beneficiul copiilor și tinerilor diagnosticați cu leucemie și alte tipuri de cancer.
Multiplexurile Cinema City oferă clienților cele mai bune facilități, cele mai moderne tehnologii și cea mai bună calitate a serviciilor, la cele mai înalte standarde ale industriei la nivel internațional. Compania operează în prezent un număr de 122 de săli în România, care însumează peste 22.000 de locuri, fiind astfel lider al piață. La nivel național, Cinema City operează multiplexuri în București, Pitești, Iași, Timișoara, Arad, Cluj, Târgu Mureș, Bacău, Baia Mare, Brăila și Constanța.

Comunicat de presa

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back