Weekendul supereroilor Marvel in Bucuresti

Supereroii Marvel indragiti de publicul din intreaga lume – Spider Man, Captain America, Thor si Iron Man – sosesc pentru prima data la o intalnire extraodinara cu fanii din Romania, la Afi Cotroceni (28 aprile) si respectiv Sun Plaza (29 aprilie).
Cei patru vestesc lansarea in cinematografe a filmului Razbunatorii (Avengers) pe 4 mai 2012.
Razbunatorii este cel mai asteptat film Marvel: pentru prima data in istoria studio-ului, toti supereroii se reunesc in cadrul aceleiasi productii, pline de aventuri si suspans. Marele Hulk, Captain America, Iron Man, Howkeye, Black Widow si Thor raspund solicitarii agentiei pentru mentinerea pacii si isi unesc eforturile impotriva lui Loki si a complicilor sai in incercarea de a salva lumea.

“Ii asteptam pe cei mici cu un bum de energie si superputeri. Este o ocazie unica pentru copii, caci supereroii Marvel sunt nerabdatori sa ii cunoasca si sa ii invete trucurile lor,” a afirmat Corina Constantin, Marketing and Communication Manager, Walt Disney, Romania.
Sambata la AFI Cotroceni si duminica la Sun Plaza, incepand cu orele 14:00, Spider Man, Captain America, Thor si Iron Man vor defila pe rand in fata publicului. Cei mici si cei mari deopotriva se vor putea fotografia cu personajele si isi vor putea demonstra superputerile in cadrul zonei special amenajate din cadrul celor doua mall-uri. Copiii sunt asteptati cu premii si surprize in spatiul cu planse de colorat a Razbunatorilor si zonele de logo tematic. Tot aici, vor avea oportunitatea sa se transforme in mini-Spider Men, antrenandu-se cu noul joc video Spiderman si pictandu-se cu insemnele distinctive ale supereroului.
Partener media: Kiss FM.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back