Michael Bay anunta ca Testoasele Ninja vor deveni extraterestri

Un mare scandal circula zilele acestea printre fanii Teenage Mutant Ninja Turtles. In weekend Michael Bay, regizorul responsabil cu realizarea noului film live action cu testoasele ninja, a declarat ca in noul film Leonardo, Raphael, Michelangelo si Donatello apartin unei rase extraterestre si nu sunt mutanti ca in seriile originale de desene animate sau benzi desenate. Vedeti mai jos declaratia sa.


Michael Bay talks Teenage Mutant Ninja Turtles de stuffwelike

Intreaga comunitate a fanilor TMNT a explodat la auzul acestei declaratii care practic ne rapeste unele dintre cele mai indragite personaje clasice ale copilariei si nu numai. S-au realizat pagini de Facebook impotriva acestei decizii si pe Twitter s-a discutat intens despre acest subiect. Inclusiv actorul Robbie Rist, vocea lui Michelangelo din primul film live-action TMNT, si-a exprimat public dezamagirea si indignarea la aflarea acestei vesti.

Din acest motiv Michael a postat pe forumul sau oficial un anunt prin care indeamna fanii sa se linisteasca si sa aiba incredere ca noul film nu o sa tradeze franciza originala mai ales pentru ca echipa lui lucreaza indeaproape cu unul dintre creatorii originali ai TMNT. Vedeti declaratia sa AICI.

Voi ce parere aveti? Aceasta noua directie o sa aduca un suflu modern si binevenit francizei sau trebuia ca MB si echipa sa sa ramana fideli 100% povestii originale?

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back