Tom and Jerry: The Magic Ring (2001)

Desi Halloween a trecut, nu puteam rata sansa de a va prezenta un foarte dragut film animat cu unele dintre cele mai indragite personaje de desene animate all time: Tom si Jerry. “The Magic Ring” este un film lansat pe DVD in 2001 care a fost creat respectand stilul clasic al animatiei lui Hanna si Barbera, acesta fiind si ultimul film produs de cei doi.

Tom si Jerry locuiesc intr-o casa bantuita, iar stapanul lor este un vrajitor pe nume Chip. Acesta este preocupat sa creeze o potiune magica careia ii lipseste insa un ingredient foarte important: laptele unei vaci din India. =)) Nevoit sa plece pana acolo pentru a obtine acest ingredient, Chip il lasa de paza pe Tom promitandu-i ca daca are grija de inelul sau magic il va rasplati cu o bucata de peste, iar daca nu isi va duce la indeplinire misiunea va fi aruncat din casa. Jerry insa are alte planuri si fura inelul pe care si-l aseaza pe cap ca pe o coroana. Disperat, Tom incearca sa-l ia inapoi, dar Jerry o ia la fuga pe strazi cu tot cu pretiosul inel cu diamant pe cap.

Daca v-am facut curiosi si vreti sa aflati soarta inelului si, implicit, pe cea a lui Tom si Jerry, va invitam sa urmariti filmul de mai jos. Vizionare placuta!

Regizor: James Tim Walker
Scenariu: Tim Cahill, Julie McNally
Voci: Jeff Bennett
Frank Welker
Charlie Schlatter
Jim Cummings
Maile Flanagan
Jess Harnell
Maurice LaMarche
Tress MacNeille
Tara Strong
Billy West
Data lansare: 21 noiembrie 2001

WIKI

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back