Stiri: Batman, Sailor Moon, Miss Piggy

O multime de stiri noi si interesante au aparut in ultima vreme asa ca m-am hotarat sa va fac un rezumat cu cele mai importante dintre ele.
– Un nou clip din mult asteptata animatie “Batman: Year One” a fost lansat pe net. Mai avem extrem de putin pana la lansarea sa pe Blu-Ray si DVD pe 18 octombrie.

– Dupa succesul seriei “Batman: The Brave and The Bold“, Warner Bros. Animation a anuntat lansarea unei noi serii animate, in 2013, intitulata “Beware the Batman“. Serie o sa il prezinte pe Batman desenat intr-o maniera clasica si insotit de catre vesnicul Alfred Pennyworth si de o tanara luptatoare ninja al carui nume nu a fost inca dezvaluit. Seria este produsa de catre Glen Murakami si o sa prezinte personaje negative mai putin cunoscute publicului larg.

– Relansarea seriilor manga Sailor Moon si Codename: Sailor V ale lui Naoko Takeuchi a propulsat cele doua volume in topul celor mai vandute manga in luna septembrie, in America. Inca o dovada ca magia Sailor Moon este inca foarte vie.

Miss Piggy o sa apara, pe post de guest celebrity judge, in noul sezon Project Runway: All Star. =)) Ce nebuni! O marioneta o sa judece creatiile tinerilor designeri care doresc sa se afirme. Hahaha! Inteligenta miscare de marketing. VIA

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back