Rapunzel a devenit cea de-a 10-a Printesa Disney

Disney a întâmpinat-o oficial pe Rapunzel drept cea de-a 10-a Prinţesă Disney în cadrul unui eveniment la nivel înalt, la care au participat celebrităţi şi jurnalisti din toata lumea, şi care s-a desfăşurat pe 2 octombrie în faţa unei audienţe globale la Kensington Palace din Londra. Mici prinţese din toată lumea au urmărit primirea lui Rapunzel la curtea regală a Prinţeselor Disney de către Ariel, Aurora, Belle, Cenuşăreasa, Jasmine, Mulan, Pocahontas, Albă ca Zăpada şi Tiana. Adolescenta britanică şi vedetă în devenire Shannon Saunders a cântat noul imn al Prinţesei Disney, The Glow (Strălucirea).

Procesiunea prin Kensington Gardens a fost urmărită de un număr estimat la peste 25.000 de fani Disney care au fluturat steaguri şi s-au alăturat paradei pentru a o întâmpina pe Rapunzel şi celelalte prinţese Disney în trăsurile lor trase de cai. În premieră mondială, Kensington Palace a fost ales de Disney ca locaţia perfectă pentru această ceremonie magică de întâmpinare a unei Prinţese Disney, fiind casa mai multor Prinţese adevărate de-a lungul secolelor.

“Sărbătoarea regală a lui Rapunzel la Kensington Palace a fost cu adevărat un eveniment semnificativ şi important în istoria Prinţeselor Disney,” a declarat Bob Iger, Preşedinte şi Chief Executive Officer, The Walt Disney Company. “De la lansarea filmului Tangled (O poveste încâlcită), personalitatea energică şi curioasă a lui Rapunzel a cucerit inimile şi casele micuţelor din întreaga lume.”

Peste 100 de fete din peste 25 de ţări îmbrăcate ca mici prinţese au participat în cadrul festivităţilor şi au urmărit încoronarea lui Rapunzel de către Zâna cea Bună şi Flynn Rider. Sărbătoarea a continuat cu o după-amiază plină de distracţie în care s-au construit felinare şi s-au spus poveşti. Printre celebrităţile care au participat s-au numărat din Statele Unite, Nicole Richie cu soţul Joel Madden şi fiul şi fiica lor; din UK, Peter Andre, Helen McCrory, Damian Lewis; din Brazilia, Ticiane Pinheiro Justus; din Italia, Laura Chiatti.

“Celebrarea de astăzi a fost plină de viaţă, energică şi distractivă, la fel ca însăşi noua membră a familiei de Prinţese Disney,” a declarat Anne Gates, Vice-Preşedinte Executiv şi Chief Financial Officer, Disney Consumer Products. “Fetele de pretutindeni au admirat-o pe Prinţesa Rapunzel pentru curiozitatea şi imaginaţia caracteristice şi acum continuă să îi celebreze forţa şi povestea odată cu intrarea la curtea regală a Prinţeselor Disney.”
Fiecare Prinţesă Disney are o poveste unică prin care fetiţele sunt împuternicite să îşi imagineze şi să îşi trăiască propriul lor basm. Rapunzel este o eroină modernă – ar fi putut să trăiască toată viaţa închisă într-un turn ascuns, dar Rapunzel nu este o domniţă fără apărare. Fata cu păr magic, strălucitor şi lung de 70 de picioare este o tânără veselă, care îşi umple timpul cu artă, cărţi şi imaginaţie. Este foarte curioasă în ceea ce priveşte lumea exterioară şi simte doar că adevăratul ei destin se află în afara singuraticilor pereţi ai turnului.

Pentru a da startul sărbătorii, Rapunzel a sosit în Londra cu o săptămână mai devreme pentru a vizita oraşul şi câte un celebru simbol londonez în fiecare zi. Fanii pot vedea galeria cu poze a călătoriei regale a lui Rapunzel la adresa Facebook.com/DisneyLiving şi o pot urmări pe cea mai recentă Prinţesă Disney vizitând Salt Tower în Turnul Londrei, Covent Garden, Trafalgar Square, Tower Bridge pe Râul Thames şi Big Ben.

comunicat de presa

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back