Tom and Jerry – The Movie

Daca am face iar un top al personajelor favorite de desene animate cu siguranta Tom si Jerry ar fi printre primii. Amuzanti, galagiosi, dar draguti, cei doi au incantata si incanta generatii intregi de copii.

In 1992 Phil Roman, impreuna cu Film Roman si Turner Pictures, lanseaza primul, si singurul film, pentru marile ecrane, distribuit in intreaga lume, care ii are ca personaje principale pe Tom si Jerry. Creatorul lor, Joseph Barbera, a fost consultant pe tot percursul realizarii lui. Denumit pur si simplu “The Movie“, filmul incepe in ziua in care stapanii lui Tom decid ca este timpul sa se mute din vechea lor casa. Masina cu toate bagajele si lucrurile din casa este pregatita, iar Tom doarme linistit in spatele masinii. In momentul in care apare Jerry, insa, el nu se poate abtine si incepe sa-l alerge si sa se harjoneasca cu el, ajungand amandoi in curte si apoi in casa. Jerry reuseste sa se ascunda in vizuina lui, iar Tom da sa se intoarca in masina. Este insa prea tarziu. Stapanii lui au plecat si, stupoare, casa urmeaza sa fie demolata! Tom nu-l poate lasa pe Jerry la ananghie si reuseste sa-l salveze dintre daramaturi.

Din nefericire cei doi sunt acum orfani asa ca hotarasc sa plece singuri pe strazi pentru a reusi sa supravietuiasca. La un moment dat intalnesc alte doua pisici, Pugsy si Frankie Da Flea, cu care se hotarasc sa se imprieteneasca. Momentul magic si surprinzator este cel in care si Tom si Jerry dau sa se prezintae si constata, fiecare, ca celalalt vorbeste! ;)) Cei doi nu si-au mai vorbit de 50 de ani asa ca momentul este cu adevarat special.

Apoi cei patru noi prieteni hotarasc sa……. Ei, gata. Aici se incheie povestea mea pentru ca nu vreau sa va rapesc placerea de a vedea acest minunat film de animatie. Vizionare placuta si va asteptam cu feedback!

Regizor: Phil Roman
Producator: Phil Roman, Bill Schultz
Scenariu: Dennis Marks
Voci: Richard Kind, Dana Hill, Anndi McAfee, Charlotte Rae, Tony Jay, Ed Gilbert, David Lander, Henry Gibson, Michael Bell, Sydney Lassick, Rip Taylor, Howard Morris
Data lansare: 30 iunie 1992
Durata: 84 minute
WIKI IMDB

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back