Cars 1 (2006) Disney

Am observat ca popularitatea francizei Cars este uriasa in tara noastra. Parinti si copii, oameni mici si oameni mari, sunt fani ai lui Lightning McQueen, Mater, Doc Hudson sau Sally Carrera. Lumea imaginara, in care masinile sunt niste fiinte constiente si amuzante, a cucerit publicul iar cele doua filme ale francizei au adus in fata marilor ecrane milioane de spectatori.

Filmul incepe cu o furtunoasa intrecere de la Campionatul Piston Cup, intrecere care se termina cu rezultate egale intre Strip Weathers, Chick Hicks si Lightning McQueen. Intrecerea finala, care va determina castigatorul, urmeaza sa aiba loc la Los Angeles International Speedway, iar McQueen este determinat sa o castige. Daca reuseste asta o sa poata sa faca parte din echipa Dinoco. Graba insa strica treaba, iar McQueen se pomeneste in micutul oras Radiator Springs unde reuseste sa faca numai boacane, pentru ca, ulterior, trebuie sa si plateasca.

Desi, la inceput, intreaga aventura in micul oras pare sa il impiedice pe micutul nostru erou sa ajunga la cursa decisiva, McQueen ajunge sa descopere o multime de prieteni care il si ajuta sa castige premiul mult visat. Cum? Evident trebuie sa urmariti filmul. ;)

Vizionare placuta!

Regizori: John Lasseter, Joe Ranft
Producator: Darla K. Anderson
Voci: Owen Wilson
Daniel Lawrence Whitney
Paul Newman
Bonnie Hunt
Tony Shalhoub
John Ratzenberger
George Carlin
Jenifer Lewis
Cheech Marin
Richard Petty
Michael Keaton
Muzica: Randy Newman
Data lansare: 9 iunie, 2006

WIKI

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back