Little Princess Sara (1985)

Nu am mai scris de multa vreme despre un anime din seria World Masterpiece Theater asa ca astazi m-am hotarat sa va povestesc despre Sara(h), mica printesa din romanul lui Frances Hodgson Burnett care a fost ecranizat de catre Nippon Animation in 1985.

Sara(h) Crewe este fiica unei familii engleze bogate care locuieste in India. Parintii decid ca mica lor printesa sa mearga la scoala in tara natala, asa ca Sara ajunge pe mainile lui Miss Minchin si a ei scoli Select Seminary for Young Ladies. Sara reuseste sa se faca iubita de aproape toti colegii si devine repede una dintre cele mai bune eleve ale scolii. Tragedia insa se coboara asupra familiei ei in momentul in care tatal moare si intreaga avere este risipita. Din acest moment incep problemele pentru Sara. Miss Minchin se dovedeste a fi o femeie fara suflet care o transforma pe mica printesa intr-o servitoare si se chinuie sa ii faca viata un cosmar, alaturi de alta eleva pe nume Lavinia. Sara insa reuseste sa isi pastreze inocenta si bucuria de a trai datorita inteligentei si imaginatiei ei si a minunatilor ei prieteni Becky, Peter, Ermengarde, Lottie, papusa ei Emily si chiar sora rautacioasei directoare, draguta Miss Amelia. Viata grea o ajuta pe Sara sa inteleaga lumea saraca si nevoiasa din Londra acelor ani si astfel ea devine un om si mai bun si mai intelegator decat mica printesa care venise din raiul ei indian.Serialul este realizat din 46 de episoade si a fost difuzat in original intre 1985 si 1987.

Titluri alternative:
Die kleine Prinzessin Sara
La Princesa Sara
Lovely Sara
Mała księżniczka Sara
Princesse Sarah
Sali سالي
Sarah, Ang Munting Prinsesa
Shoukoujo Sara
小公女セーラ
莎拉公主

Multe detalii si informatii gasiti pe ACEST fansite. ANN Wiki

Tag-uri:

  • sabina

    vreau mai intii sa iti multumesc pt descriiera despre micuta printesa sara dar mar bucura foarte mult daca ar avea traducerea in romana sa inteleg mai bine ce se petrece iti multumesc pt intelegerea ce o ai si fata de cei care nu cunosc o alta limba inafara de romana si tot mai multe desene animate de genul acesta astea din punctul meu de vedere sunt desene adevarate si candy ,sandy ,lady oscar , lady george etc pt mine sunt desenele cele mai faine . multumesc pt tot

  • Pingback: A Little Princess Sara - episoade online | Desenele Animate ale Copilariei :: Sandy Bell, Sailor Moon, Candy Candy, Lidia()

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back