Stiri: Winnie the Pooh, Brave, Monsters, The Governator, Pinguinii din Madagascar

Este o perioada mai saraca in noutati dar iata ca in ultimele doua zile au aparut cateva stiri care mi-au atras atentia.

# Pentru 22 iunie 2012 Disney si Pixar ne propun filmul “Brave” atat in 2D cat si in 3D, wich is good. Pentru inceput avem doar cateva imagini si un synopsis dar eu zic ca e suficient ca sa ne facem o idee. Oricum, daca e sa-mi placa ceva la Disney acel lucru este ca nu renunta la ideea de “printese” pe care a transmis-o acum si studioului Pixar.

“Brave is set in the mystical Scottish Highlands, where Merida (Kelly Macdonald) is the princess of a kingdom ruled by King Fergus (Billy Connolly) and Queen Elinor (Emma Thompson). An unruly daughter and an accomplished archer, Merida one day defies a sacred custom of the land and inadvertently brings turmoil to the kingdom. In an attempt to set things right, Merida seeks out an eccentric old Wise Woman (Julie Walters) and is granted an ill-fated wish. Also figuring into Merida’s quest — and serving as comic relief — are the kingdom’s three lords: the enormous Lord MacGuffin (Kevin McKidd), the surly Lord Macintosh (Craig Ferguson), and the disagreeable Lord Dingwall (Robbie Coltrane).”

# Continuam cu Disney si a lui celebra franciza “Winnie the Pooh” pentru care avem de data asta un clip. Filmul va avea premiera in 15 iulie si cu siguranta nu trebuie ratat, mai ales de catre cei mici. Parintii, s-a inteles? ;;)
Daca ati ratat trailerul, il gasiti AICI

# Credeati ca am terminat cu Disney/Pixar? Va inselati ;)) pentru ca s-a anuntat o continuare pentru Monsters Inc., filmul pentru care Pixar a primit cateva nominalizari la Oscar, printre care si “Best Animated Feature”, si chiar a primit unul pentru “Best Music, Original Song”. Nu sunt inca prea multe detalii despre acest nou film decat ca va fi de fapt un prequel, ca cei doi actori care si-au imprumutat vocile pentru primul film o vor face si de data aceasta, si ma refer la John Goodman si Billy Crystal, si mai stim titlul: “Monsters University”. Filmul este programat sa aiba premiera in luna noiembrie a anului viitor.

# Dupa ce Arnold Schwarzenegger si-a incheiat mandatul de guvernator au inceput imediat sa apara zvonuri despre intoarcerea lui pe micul sau marele ecran. Cu ceva timp in urma citeam ca va fi implicat intr-un proiect pentru televiziune dar nu ma asteptam sa fie unul animat. Arnold isi uneste fortele cu nimeni altul decat celebrul Stan Lee pentru o serie animata ce se va numi “The Governator”.

“The Governator is going to be a great superhero, but he’ll also be Arnold Schwarzenegger. We’re using all the personal elements of Arnold’s life. We’re using his wife [Maria Shriver]. We’re using his kids. We’re using the fact that he used to be governor. Only after he leaves the governor’s office, Arnold decides to become a crime fighter and builds a secret high-tech crime-fighting center under his house in Brentwood.”
Mai multe puteti citi aici
Soooo, The Terminator is back….oh, I mean The Governator :D

# Se pare ca DreamWorks planuieste un spin-off pentru franciza “Madagascar” in care pinguinii paramilitari vor fi personaje principale. Cred ca toata lumea stie deja ca cei patru au deja un serial TV numai al lor dar iata ca acum Skipper, Kowalski, Private si Rico se pregatesc pentru marele ecran. Filmul este doar in faza de proiect asa ca nu avem detalii dar zic ca merita asteptat.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back