Serial: Sailor Moon – episodul 90

M-am gandit mult daca sa aman pentru o perioada mai mare al treilea sezon dar, dupa cum vedeti, am hotarat sa n-o fac.
Acest al treilea sezon se numeste Sailor Moon S (“S” de la Super) si acopera partea din manga numita “Mugen Arc” – mugen = infinit.
In acest al treilea sezon vom avea trei noi luptatoare Sailor: Uranus, Neptune si Saturn ; o vom avea pe Sailor Pluto in varianta ei …civila (Setsuna Meioh), iar Chibiusa se va transforma in Sailor Chibi Moon. Seria va fi mai intunecata decat cele doua de pana acum si asta din vina antagonistilor si a scopului lor.
Nu va divulg mai multe si trecem la primul episod al sezonului si al 90-lea al seriei. Enjoy!

“Premonition of World’s End? Mysterious New Senshi”

Rei are un cosmar in care lumea este distrusa de un val intunecat fara ca ea sau prietenele sale, care ii apar transformate in statui, sa poata face ceva.
In alta parte un om de stiinta nebun conduce un experiment pentru a incerca sa gaseasca Holy Grail, un obiect care, spune el, il poate ajuta sa conduca lumea. Pentru a gasi acest obiect trebuie mai intai sa gaseasca trei talismane ce sunt ascunse in inimile pure ale oamenilor si pentru asta creaza niste oua ce puteau identifica persoanele purtatoare de talisman. Si unul dintre aceste oua ajunge la templul unde locuieste Rei….

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back