Scurte: Cars 2, Kung Fu Panda 2, Smurfs si altele

In ultimele zile au aparut cateva noutati legate de cateva dintre filmele de animatie ale anului 2011 si nu numai.
Haideti sa le trecem in revista.

# Dupa ce saptamana trecuta am avut ocazia sa vedem un nou trailer pentru productia DreamWorks, Kung Fu Panda 2, astazi avem cateva postere de prezentare a personajelor.

The good guys…

… and the bad guys

# Ada va spunea cu ceva timp in urma despre seria animata Tron: Uprising pe care studiourile Disney o propun pentru vara anului viitor. Trailerul ne anunta ca seria acopera evenimente intamplate inainte de cele din Tron: Legacy si are exact atata neon cat ma asteptam sa aiba ;)). Take a look!

# Cars 2 vine si el cu cateva postere dar si cu un nou trailer in care vedem ceva actiune. Sa speram ca acest al doilea film va ridica valoarea francizei Cars. Premiera 24 iunie.

# Pentru filmul The Smurfs ce va avea premiera in vara acestui an, daca nu se schimba din nou, producatorii se incapataneaza sa nu ne ofere inca un trailer asa ca trebuie sa ne multumim doar cu posterele ce apar din cand in cand online. Iata inca unul.

# Clip nou pentru Hop, filmul live action/CGI propus de Universal Pictures pentru Sarbatorile de Pasti de anul acesta. In cazul in care ati ratat trailer-ul, il gasiti AICI


HOP TV Spot de teasertrailer

# Cam asa arata prima imagine pentru noua serie Teenage Mutant Ninja Turtles pe care Nickelodeon va incepe s-o difuzeze in aceasta vara.
Credeti ca aceasta serie poate sa aduca ceva nou in povestea celor patru frati?

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back