Serial: Sailor Moon – episoadele 75-76

Un capitol din Black Moon Saga s-a incheiat si incepe un altul in care cea care va lupta impotriva luptatoarelor Sailor este Esmeraude. Si apare o noua Sailor Senshi

“A Mysterious New Senshi! Sailor Pluto Appears”
Printul Dimande discuta cu Esmeraude si Saphir despre puterea Evil Black Crystal si Saphir nu intelege de ce trebuie sa-si bata capul cu Chibiusa si secolul XX. Wiseman ii explica ca puterea cristalului lor nu va fi niciodata de neinfrant daca nu distrug Silver Crystal. Esmeraude anunta ca va continua ceea ce a inceput Rubeus.
In acest timp Chibiusa se imbolnaveste subit si fetele sunt foarte nelinistite pentru ca medicul nu stie ce este in neregula cu ea. In timp ce sunt stranse in camera lui Usagi, Luna P se transforma intr-un glob in care se vede imaginea unei luptatoare Sailor. Aceasta se prezinta ca fiind Sailor Pluto si le spune ca mintea Chibiusei este invadata de Evil Black Crystal si ca va muri daca ele nu vor face ceva sa o salveze.

“Magical Power of Darkness! Esmeraude’s Invasion”
Esmeraude pune la cale un alt plan de a infesta Crystal Points folosindu-se de niste statuete numite Dark Henge pe care urmeaza sa le plaseze in anumite puncte care emiteau energie negativa. Aceste statuete urmau sa fie alimentate cu Dark Power si pana la urma ar fi dus la aparitia Dark Gate.
Rei, Ami, Makoto si Minako viziteaza o cofetarie nou deschisa> Esmeraude apare si ea si descopera ca locul este un Negative Point. La scut timp intra si Usagi care era necajita pentru ca o lasase pe Chibiusa in compania lui Mamoru si voia sa-si “inece” amarul.
Undeva in spatele magazinului Esmeraude planteaza o statueta si il lasa pe Droid Marzipan s-o pazeasca. Curand luptatoarele Sailor vor avea ocazia sa-si cunoasca noul adversar.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back